ultrasound - used equipment from bm medical systems.

B&M Medizintechnik është një ndërmarrje tregtare dhe shërbimi në fushën e teknikës mjekësore, e specializuar për ultratingull, monitoring, frymëmarrje artificiale dhe narkozë.

Të gjitha sistemet plotësojnë kërkesat e Ligjit mbi prodhimet mjekësore dhe janë përpunuar plotësisht nga servisi ynë.

Për të gjitha sistemet ju keni garanci deri në një vit.

WWW.DNS-MEDIKAL.AL >>

offer of the month

GE Logiq S8 XDClear | GE ULTRASOUND

GE Logiq S8 XDClear, R4.5, incl. 2 probes, Sharewave Elatso, Auto IMT etc.

Request >>

GE Logiq S8 XDClear

28.000
Euro (plus legal VAT)

Futhermore all equipment are complettely refurbished prior to sale and carry up to 12 Month warranty.

Copyright 2024
Privacy Policy
www.bm-med.de